مقالات زرشک

راهنمای معرفی انواع زرشک

انواع زرشک

در این مقاله به بررسی انواع زرشک می پردازیم. شما می توانید برای خرید زرشک به صفحه محصول آن مراجعه نمایید. همچنین برای مطالعه خواص زرشک به مقاله آن  سر بزنید.

طبع میوه زرشک، سرد و خشک می باشد. این دانه های کوچک قرمز رنگ دارای مقدار زیادی ویتامین C و سرشار از مواد مغذی هستند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. ویتامین B موجود در زرشک از ابتلا به سرماخوردگی پیشگیری می کند و همچنین مزه ترش زرشک که به خاطر وجود اسیدهای آلی در آن می باشد به جذب آهن کمک می کند.

زرشک خواص و فواید فوق العاده ای برای سلامت بدن انسان دارد و در پزشکی تقریبا تمامی قسمت های زرشک از ریشه گرفته تا ساقه و میوه، همگی کاربرد دارند.

زرشک برای درمان فشارخون بالا، دیابت، انواع عفونت و التهاب، سرماخوردگی، تقویت قلب، اختلالات گوارشی و بسیاری از بیماری های دیگر مناسب است.

زرشک خراسان جنوبی

کشور ایران بزرگترین تولیدکننده زرشک در دنیا است که در این بین استان خراسان جنوبی و در این استان، شهرستان قائنات با داشتن تقریبا 97 درصد از اراضی زیرکشت زرشک، تولید 95 درصد از زرشک دنیا را در اختیار خود دارد.

شما می توانید برای خرید زرشک درجه یک خراسان جنوبی به منیر مارکت مراجعه نمایید. با ما تا انتها مقاله انواع زرشک همراه باشید.

انواع زرشک

انواع زرشک

درخت های زرشک ایران، نوع یکسانی دارند ولی به دلیل تفاوت منطقه، شرایط آب و هوایی و خاکی که درخت در آن کاشته می شوند و رشد می کنند، زرشک مناطق مختلف ایران با یکدیگر تفاوت هایی دارند.

زرشک هایی که در ایران رشد می کنند به دلایلی که در بالا گفته شد، انواع متنوعی دارند که یک دسته بندی براساس رنگ انجام می شود.

زرشک سیاه

زرشک سیاه در کوهستان ها کشت می شود و به همین دلیل شرایط برداشت آن سخت تر می باشد و همچنین خواص بهتری نیز دارد که این دلایل باعث می شود که زرشک سیاه قیمت بالاتری از زرشک قرمز داشته باشد و این زرشک به دلیل رنگی که دارد در غذا استفاده نمی شود. با ما تا انتها مقاله انواع زرشک همراه باشید.

زرشک قرمز

اغلب زرشک هایی که در بازار وجود دارد زرشک قرمز می باشد. زرشک قرمز بیشتر در مناطق نیمه خشک و معتدل کاشته می شود. زرشک قرمز خود به چهار دسته زرشک دانه اناری، پفکی، کوهی و زیرتالاری تقسیم بندی می شود. از میان این نوع زرشک ها که هرکدام مرغوبیت و قیمت متفاوت خود را دارا هستند، متداول ترین نوع زرشک، پفکی و دانه اناری می باشند که این دو نوع زرشک در اصل میوه با هم تفاوتی ندارند یعنی از درخت های متفاوتی برداشت نمی شوند و تنها تفاوت آن در نحوه خشک کردن زرشک می باشد.

زرشک پفکی

روش چیدن و خشک کردن زرشک پفکی به این صورت است که کشاورزها در اوایل فصل پاییز که هوا خنک تر است، زرشک ها را با شاخه از درخت می چینند و آنها را در اتاق های تاریک و خنک نگهداری می کنند. این روش نگهداری مقداری زمان بر است و چندین ماه طول می کشد تا زرشک ها کاملا خشک شوند، پفکی و باد کنند و بعد شاخه و برگ ها را از آنها جدا کنند.

زرشک پفکی به دلیل زمان طولانی خشک شدن آن و ظاهر زیباتری که دارد، کیفیت و خواهان بیشتری دارد و شما می توانید زرشک پفکی اصل و مطمئن را با خیالی راحت از فروشگاه منیرمارکت تهیه کنید و از طعم خوب و کیفیت آن لذت ببرید. با ما تا انتها مقاله انواع زرشک همراه باشید.

زرشک دانه اناری

روش خشک کردن زرشک دانه اناری به این صورت است که بعد از برداشت زرشک، معمولا آنها را بدون شاخه در سطحی باز در مقابل آفتاب قرار می دهیم تا به مرور خشک شوند. بعضی از کشاورزان هم زرشک ها را با ضربه زدن به میوه های زرشک از درخت جدا می کنند و بعد در مقابل آفتاب پهن می کنند.

انواع زرشک بیرجند

درصورت هرگونه سوال در مورد محصول با پشتیبانی تماس بگیرید.

05632462028
 
حال با توجه به نحوه متفاوت خشک شدن زرشک ها و تبدیل آنها به دو دسته پفکی و دانه اناری، به تفاوت این دو نوع زرشک می پردازیم:

تفاوت زرشک پفکی با زرشک دانه اناری

  • زرشک دانه اناری به دلیل اینکه با ضربه به میوه زرشک چیده شده اند، زرشک های آن دارای آسیب دیدگی بیشتری نسبت به زرشک پفکی هستند چرا که زرشک پفکی همان طور که گفته شد با شاخه چیده شده است و سالم و بدون آسیب دیدگی می باشد.
  • زرشک دانه اناری در مقابل نور آفتاب خشک می شود درحالی که زرشک پفکی در اتاق هایی تاریک و در سایه خشک می شود.
  • زرشک دانه اناری در مدت زمان کمتری نسبت به زرشک پفکی خشک و روانه بازار می شود.
  • رنگ زرشک پفکی بسیار پررنگ تر و جذاب تر از زرشک دانه اناری می باشد و به دلیل مدل بهتر چیده شدن آن با کیفیت تر نیز می باشد و به عنوان بهترین زرشک بازار شناخته می شود.
  • به دلیل تمامی مواردی که در بالا گفته شد، قیمت زرشک پفکی از زرشک دانه اناری بیشتر می باشد.

از اینکه با ما تا انتها مقاله انواع زرشک همراه بودید سپاس گزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *