دمنوش

دمنوش آویشن

دمنوش آويشن

در مقاله آویشن، قصد داریم در ابتدا طبع برگ آویشن را بررسی کنیم و در ادامه به خواص دمنوش آویشن و طرز تهیه دمنوش آویشن بپردازیم.

آویشن دارای طبعی گرم و خشک است و مصرف بیش از حد آن برای افراد دارای مزاج صفراوی توصیه نمی شود. مصلح آویشن در طب سنتی سرکه انگور می باشد و همچنین خود گیاه آویشن، مصلح مواد غذایی مانند دوغ، ماست، پنیر، باقلا، لوبیا و نخود سبز نیز می باشد.

طبع گرم و خشک دمنوش آویشن باعث شده که برای افراد دارای اضافه وزن مفید باشد و متابولیسم و سوخت و ساز بدن را افزایش دهد، همچنین آویشن یک منبع بسیار ویژه برای ویتامین های A و C به حساب می آید و همین عامل باعث شده که دمنوش آویشن برای تقویت سیستم ایمنی بدن فوق العاده باشد.

شما می توانید با استفاده از آویشن، عناب و هل سبز یک دمنوش فوق العاده که برای سلامتی بسیار مفید است درست کرده و نوش جان کنید. در ادامه با خواص دمنوش آویشن بیشتر آشنا می شویم.

خواص دمنوش آویشن برای پوست:

آویشن با از بین بردن باکتری هایی که باعث بوجود آمدن مشکلات پوستی متفاوتی می‌شوند، در حفظ سلامت و زیبایی پوست کمک می‌کند. همچنین خاصیت تصفیه کنندگی نیز دارد که باعث از بین رفتن عفونت های داخل بدن که عامل جوش های پوست صورت هستند نیز می شود.

خواص دمنوش آویشن برای مو:

زمان زیادی شده است که آویشن به خاطر خواص فوق العاده اش برای مو شناخته شده است. مواد مغذی و مفید موجود در آویشن به فولیکول های مو جهت رشد کمک می کند و گردش خون در کف سر را افزایش می دهد.

خواص دمنوش آویشن برای التهاب:

آویشن دارای خاصیت ضد التهابی نیز هست که باعث جلوگیری از التهابات مزمن و بهبود آنها در بدن انسان می شود و مشکلات آکنه را برطرف می کند. یکی از ترکیبات موجود در آویشن، تیمول است که این ترکیب با آنزیمی به نام سیکلواکسیژناز که مسئول التهاب در بدن است مبارزه می کند و التهابات را بهبود می بخشد.

 

دمنوش آويشن

 

خواص دمنوش آویشن برای قلب و عروق:

یکی از علل عمده بیماری های قلبی، التهابات مزمنی است که در بدن بوجود می آید که آویشن به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی که دارد از این عوامل جلوگیری می کند، همچنین آویشن سرشار از پتاسیم است و فشارخون را کاهش می دهد و قلب را تقویت می کند.

البته مصرف آویشن برای افرادی که فشارخون بالا دارند توصیه نمی شود و نیاز است که قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنند.

خواص دمنوش آویشن برای گرفتگی های عضلانی:

یکی از مهم ترین خواص آویشن، تاثیرگذاری و اثربخش بودن آن در درمان گرفتگی های عضلات است. در طب سنتی نیز توصیه می شود که اگر از درد و ورم مفاصل، نقرس و درد سیاتیک معذب هستید، دمنوش آویشن مصرف کنید.

خواص دمنوش آویشن برای درمان اختلالات تنفسی:

خواص آنتی سپتیک و آنتی بیوتیک آویشن، درمانی بسیار موثر برای مشکلات تنفسی مانند سرفه، برونشیت و همچنین گلودرد و سردرد می باشد. می توان از دمنوش آویشن برای بهره بردن از خواص آویشن استفاده کرد و برای سالم تر بودن دمنوش، جهت شیرین کردن آن از عسل استفاده کرد.

 خواص دمنوش آويشن براي درمان سوء هاضمه:

آويشن براي هضم خوب و کاهش گاز و نفخ معده شناخته مي شود. علاوه بر اين حاوي روغن هايي است که مي تواند زخم معده را درمان کند. خواص دمنوش آويشن از التهاب مزمن در بدن جلوگيري مي کند و مي تواند مشکلات آکنه را برطرف کند.

خواص دمنوش آويشن براي حفظ سلامت و تقويت استخوان ها:

آويشن سرشار از ويتامين k ، آهن، کلسيم و منگنز است و اين منابع نقش تاثيرگذاري در سلامت، تقويت، رشد و تراکم استخوان ها دارند.

 

دمنوش آويشن

 

چه کسانی دمنوش آویشن را با احتیاط و به اندازه مصرف کنند؟

با تمام خواص دمنوش آویشن ولي بهتر است، افرادی مانند بانوان باردار (به ویژه در دوران ابتدای بارداری) ، افرادی که قرص های رقیق کننده خون استفاده می کنند (زیرا یکی از خواص دمنوش آویشن مانند خیلی از انواع دیگر دمنوش های گیاهی، رقیق کردن خون است) ، کسانی که مبتلا به سردرد های میگرنی هستند و همچنین اشخاصی که به آویشن و گیاه های مشابه آویشن مانند ریحان، پونه کوهی، مریم گلی و اسطوخودوس حساسیت دارند، از مصرف دمنوش آن خودداری کنند و یا با پزشک قبل از مصرف دمنوش مشورت کنند و با احتیاط مصرف کنند.

طرز تهیه دمنوش آویشن:

دمنوش آویشن را می توان به شکل های مختلفی و همراه با ترکیب مواد متنوعی دم و استفاده کرد. در ادامه مقاله به روش های متفاوتی دم کردن اين دمنوش را توضیح خواهیم داد:

روش 1

1 قاشق غذاخوری آویشن را با 2 لیوان آب جوش ترکیب کنید و به مدت 10 دقیقه زمان بگذارید تا دم بکشد و پس از این مدت می توانید دمنوش خود را نوش جان کنید.

روش 2

2 قاشق مرباخوری آویشن تازه را همراه با زیره سبز و دانه زنیان ترکیب کنید و داخل قوری همراه با 0.5 لیتر آب قرار دهید و به مدت 15 دقیقه زمان بگذارید تا دمنوش آماده شود، سپس محتویات دمنوش را از صافی رد کنید و از خواص دمنوش آویشن و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

لازم به ذکر است که آویشن از جمله گیاهانی می باشد که پس از خشک شدن نیز تمام خواص خود را حفظ می کند و برای دمنوش آویشن می توان هم از خشک شده آن و هم از آویشن تازه استفاده کرد و تنها تفاوت اين دمنوش با گیاه خشک شده يا تازه آن، در نسبت استفاده از آن می باشد.

 

دمنوش آويشن

درصورت هرگونه سوال در مورد محصول با پشتیبانی تماس بگیرید.

05632462028
 

دمنوش آویشن برای سرماخوردگی و کرونا

برای تهیه اين دمنوش برای سرماخوردگی فقط کافی است که به روش های گفته شده در بالا دمنوش را درست کرده و در انتها عسل را به این جوشانده اضافه کنید.

عسل در کاهش علائم سرفه های شدید ناشی از عفونت دستگاه تنفسی فوقانی که به علت سرماخوردگی اتفاق می افتد، بسیار مفید می باشد.

دمنوش آویشن مناسب برای حنجره

اين دمنوش برای از بین رفتن التهاب حنجره و لوزه ها مفید می باشد و برای این کار لازم است که همانند روش هایی که گفته شد، دمنوش را دم کنید، مقداری زمان بگذارید تا دمای دمنوش پایین بیاید و سرد شود و سپس آن را غرغره کنید.

از اينکه تا پايان مقاله دمنوش آويشن با ما همراه بوديد، سپاس گزاريم. شما مي توانيد براي بهره بردن از خواص دمنوش آويشن، آويشن باکيفيت و درجه يک را از فروشگاه منير تهيه کنيد و از خواص بي نظير آن، نهايت استفاده و تاثيرگذاري را ببريد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *